Pakketten

Elk nieuw project wordt gestart met een vrijblijvend telefonisch gesprek
Tijdens dit gesprek worden jouw wensen en verwachtingen helder in beeld gebracht. Wil je alleen een styling- of kleuradvies of wil je jouw gehele interieur een make over geven? Wil je zelf de uitvoering van de make over op je nemen of ga je liever voor een totaalpakket en laat je ontwerp uitvoering en realisatie aan ons team van vakmensen over? Of heb je behoefte bij begeleiding bij de aankoop van nieuw meubilair?

Ook praten we met elkaar over stijl en voorkeuren die je aanspreken. Welke ruimtes het betreft en hoe deze gebruikt worden, Wat is het doel, wat wil je bereiken?

Aan de hand van jouw wensen maken we een keuze voor een interieurpakket en ontvang je een vrijblijvende offerte op maat.

Totaaladvies

Met dit pakket wordt je ontzorgt van A tot Z. Je krijgt een realistisch beeld en een kant-en-klaar plan waarmee je interieur een totale make over krijgt. Samen creëren we een authentiek, sfeervol en persoonlijk interieur. Indeling, kleurgebruik, meubels en verlichting zijn volledig op elkaar afgestemd.

Do it yourself

Je wilt graag een compleet interieurplan ontvangen maar wilt graag zelf aan de slag met de uitwerking.
Met dit pakket heb je alle tools in handen, om zelf je eigen droominterieur te realiseren. Op basis van jouw wensen en input wordt een ontwerp en moodboard gemaakt.

Kleuradvies

Heb je behoefte aan een frisse blik en tips om je woning een make over te geven door middel van kleurgebruik? Wil je de sfeer in je huis veranderen? Of is het gewoon tijd om de muren een nieuwe laag verf te geven maar weet je niet welke kleur het meest geschikt is? Met dit pakket gaan we samen aan de slag.

Personal shopping

Wat levert Personal shopping met Misoju op?
Geen keuzestress, doelgericht en binnen budget de gewenste items in huis, geen miskopen en een snel en sfeervol resultaat.

Maatwerk

Wil je een mooie garderobekast, deuren ensuite, een boekenkast op maat of een vaste bank bij je eettafel? Kortom er is behoefte aan meubilair met een specifieke wens of functionaliteit?