Kleuradvies

Heb je behoefte aan een frisse blik en tips om je woning een make over te geven door middel van kleurgebruik? Wil je de sfeer in je huis veranderen? Of is het gewoon tijd om de muren een nieuwe laag verf te geven maar weet je niet welke kleur het meest geschikt is?

Met dit pakket gaan we samen aan de slag. We plannen een bezoek in waarin we met mijn kleurenwaaiers en stalen aan het werk gaan. Samen verdiepen we ons in nieuwe kleuren en ideeën die passen binnen jullie woonwensen. Hierbij wordt rekening gehouden met bestaand meubilair, kasten, raambekleding, vloer en overige items in de ruimte.

Misoju werkt de verkregen informatie uit te werken in een persoonlijk kleurenplan. Dit plan bestaat uit een plattegrond en een kleuradvies per ruimte. De plattegrond is gemarkeerd en correspondeert met de wanden, het houtwerk en de kleuren van de woning. De exacte kleurnummers staan per element vermeld. De schilder heeft met dit plan een duidelijk overzicht en kan direct aan de slag.
Zelf geen schilder, geen punt. Misoju werkt samen met bekwame schilders die graag een offerte uitbrengen voor het betreffende schilderwerk.

Mocht je na deze kleurmetamorfose behoefte hebben aan een verandering in accessoires is dit pakket makkelijk uit te breiden met het Personal shopping pakket.

-Concreet-

  • Consult 2 uur
  • Mondelinge inspiratie en ideeën
  • Plattegrond en advies
  • Duidelijk overzicht voor schilder