Personal shopping

Wat levert Personal shopping met Misoju op? Geen keuzestress, doelgericht en binnen budget de gewenste items in huis, geen miskopen en een snel en sfeervol resultaat.

Woonwinkelen

Nooit meer in de weekenden naar de woonboulevard? Geen stress welke kleur of stof je nieuwe bank moet krijgen?  Hier heeft Misoju de oplossing voor. Samen woonwinkelen betekent geen keuzestress en geen miskopen meer. En je bent in één dag klaar.

We plannen een winkel dag of dagdeel in en samen gaan we op pad om nieuwe meubels in te kopen. Het voorbereidend werk is al gedaan. Samen gaan we doelgericht naar de woonwinkel en binnen de kortste keren zijn de aankopen gedaan.

-Concreet-

  • Voorstel aan te kopen meubels
  • Geen miskopen en keuzestress
  • Snel resultaat

Styling

Kom je zelf niet aan shoppen toe? Wil je niet meer dwalen op Pinterest om inspiratie op te doen? Of weet je gewoon niet waar je goed kunt slagen? Misoju shopt voor jou accessoires op maat en helpt jou graag met het afmaken van je interieur. 

Samen maken we een lijst met wat in je interieur ontbreekt, vervangen of aangevuld kan worden. Vervolgens gaan wij op pad om op zoek te gaan naar de mooiste items De aangekochte items worden thuis op de juiste plaats neergezet, zodat jouw interieur helemaal af is.

-Concreet-

  • Inkoop stylingpakket
  • Styling bij jouw thuis

Ook is het mogelijk om een stylingplan te maken voor een aantal items.