Raambekleding

Raambekleding is een breed begrip. Het is er in vele soorten in maten. Van in-between tot luxe overgordijn, van jaloezie tot vouwgordijn of van bamboe blind tot shutter. De keuze is enorm en vaak erg kostbaar. Vaak is raambekleding de sluitpost van de begroting terwijl het toch een essentieel onderdeel van het interieur is.

Bent je op zoek naar nieuwe raambekleding voor je woning?

Misoju heeft de oplossing voor betaalbare, kwalitatief hoogwaardige gordijnen met een snelle levertijd en fantastische inmeet en ophang service.

In de showroom aan de Bergse Dorpsstraat 35a kun je op afspraak de mooiste stoffen komen bewonderen. Wanneer dit niet mogelijk is komt Misoju graag thuis op bezoek met een ruim scala aan gewenste gordijnstoffen. In de thuisomgeving met de lichtinval van de woning kunnen de juiste gordijnen perfect gekozen worden. Tijdens dit bezoek worden tevens alle maten ingemeten waardoor volgende afspraken overbodig blijven.

Binnen 5 weken wordt de raambekleding geleverd en gemonteerd.
Wil je goed advies en prachtige raambekleding op maat? Graag plan ik een afspraak met je in.

Misoju laat graag een klant aan het woord

De verbouwing van ons nieuwe huis in de binnenstad van Rotterdam betekende enorm veel keuzes maken qua materialen en kleuren. Cathelijn heeft ons heel goed geholpen bij het kiezen van alle raambekleding. Ze kwam thuis op bezoek met diverse stoffen en heeft ons over de verschillende stoffen en kleuren goed geadviseerd. De verschillende soorten gordijnen passen bij onze mooie gekleurde muren. Ze vormen één geheel met de rest van ons interieur en zorgen voor veel sfeer in huis. Ook over de levering van de gordijnen en de ophangservice zijn wij heel tevreden.