Alles in deze woning heeft oog voor detail. Voor deze prachtige vrijstaande woning mocht ik een interieurontwerp maken. De wens was kleurrijk, met een diversiteit aan materialen, stoffen en behang met een luxe uitstraling.
Wanneer je deze woning betreedt wordt je welkom geheten door een bonte verzameling aan warme kleuren, prachtige behangen en luxe gordijnstoffen. Diverse woonstijlen komen samen in dit ontwerp.
Voor deze woning werd een nieuwe indeling van de begane grond gemaakt. Zo werd de bestaande keuken een eetkamer met prachtige maatwerk bar en de kreeg de uitbouw op tuinniveau de functie van leef keuken. De hoek bij de haard is door het spel van kleuren een uitdagende maar knusse hoek geworden terwijl de zitkamer met haar lichte kleuren voor rust en sereniteit zorgt.  Door gebruik te maken van stalen taatsdeuren en balustrades op diverse plaatsen worden de verschillende vertrekken die de begane grond rijk is op een mooie manier gescheiden en benadrukt. Deze totaalverbouwing is gerealiseerd in samenwerking met aannemersbedrijf 010 renovatie.